top of page

OM HALLANDS EQUESTRIAN RF

Hallands Equestrians Ridsportförening bildades 2014 och har sin huvudsakliga sits i Ahla, precis utanför Laholm i södra Halland. Föreningen bedriver främst tränings- och tävlingsverksamhet på Hallands Equestrian Center, som drivs av Peter Månsson. Då det inte finns någon egen anläggning investeras all vinst vid evenemang i aktiviteter för medlemmarna. 2022 byggdes en helt ny utebana med fibersand (60 x 100m), samt ett fullt utrustat servicehus med plats för domare, sekretariat, café och toaletter. Vi har även tillgång till en andra utebana (25 x 60m) och ett ridhus (25 x 65m). Vi har således alla möjligheter att hålla tävlingar under bästa förutsättningar.

Vi är fortfarande en ganska liten förening med under 100 medlemmar, men vi strävar efter att bli fler för att kunna anordna större och attraktivare tävlingar och evenemang, främst för våra medlemmar och deras familjer och bekanta. Att inte ha så många medlemmar innebär också en bättre sammanhållning och en större teamkänsla.

 

Vill du bli en del av vårt team så tveka inte att kontakta oss, Vi ser fram emot att hälsa just dig välkommen som en del av vår gemenskap!

bottom of page